Hållbar konferens i Skåne

Med naturnära läge och ändå bara några minuter från väg 23 mellan Hässleholm och Höör, erbjuder vi dig en personlig konferens i centrala Skåne. Vi har ett starkt hållbarhetstänk både i lokalutformning och mat, där vi fokuserar på lokalproducerat, ekologiskt och hemlagat. Med centralt läge mitt i Skåne når du oss smidigt från både Hässleholm och Höör. När du har konferens hos oss har du har tillgång till en charmig konferenslokal och loungeavdelning, perfekt för kreativa konferenser med bikupor och grupparbeten. Vi erbjuder all utrustning för din konferens, de måltider som önskas och övernattning i nybyggda hotellrum. Vi tar emot såväl större som mindre grupper. Från lilla konferensen för 2+ personer till större konferenser för 10-25 personer.


Konferensförfrågan

Konferensförfrågan

Om våra konferenser

Dagkonferens stora gruppen

I vår huvudbyggnad har vi plats för 9-25 sittande personer.

  • Tillgång till projektor, wifi och whiteboard, pennor och block.
  • Förmiddags- och/eller eftermiddagsfika inkl kaffe/te & vatten
  • Lunch inkl måltidsdryck & kaffe/te
  • Vi packar gärna fika i korg som ni kan ta med ut i skogen.

Pris heldag: 595 kr + moms/person

Dagkonferens lilla gruppen

Lilla konferensen passar er som är 2-8 personer.

  • Rum med plats för 2-8 personer, soffgrupp, projektor, wifi och whiteboard, pennor och block.
  • Förmiddags- och eftermiddagsfika inkl kaffe/te & vatten, Rallarhustruns lunchkasse som ni lagar till själva i vårt gästkök.
  • Vi packar gärna fika i korg som ni kan ta med ut i skogen.

Pris 495 kr + moms/person

Aktivitetsförslag

Vill du kombinera med en härlig utomhusaktivitet uppe bland trädkronorna tipsar vi om vår granne Multilevel Zipline. Vi samarbetar också med Urban Balance Club som erbjuder guidade, avkopplande turer, så kallade skogsbad, för grupper om minst 10. Letar du efter något enklare så passerar Skåneleden precis här förbi – vi packar gärna konferensfikat i korgar som ni kan ta med på en liten vandring längs leden!