fbpx

Konferens i Skåne: Välkommen till Rallarhustruns!

Om konferenser hos oss

Med naturnära läge och ändå bara några minuter från väg 23 mellan Hässleholm och Höör erbjuder vi dig en unik och personlig konferens i Skåne (här hittar du oss på kartan). Vi har ett starkt hållbarhetstänk både i lokalutformning och mat. Den lilla bistron där ni serveras lunch under er konferens här i hjärtat av Skåne serverar så mycket lokalproducerat och ekologiskt som möjligt. Med centralt läge mitt i Skåne når du oss på bara några minuter från Hässleholm. Från till exempel Höör når du oss på 20 minuter, från Kristianstad 40 minuter. Från Lund är restiden en timme. 

När du har konferens hos oss har du har tillgång till en charmig konferenslokal och loungeavdelning, med andra ord perfekt för kreativa konferenser med bikupor och grupparbeten. Vi tar emot såväl större som mindre grupper. För dagkonferenser har vi plats för upp till 25 personer. För mindre grupper kan vi dessutom erbjuda övernattning i våra fräscha hotellrum. Det finns 6 nyrenoverade hotellrum med plats för 12 personer att tillgå.

Konferens i Skånes hjärta: det här ingår

  • Förmiddagsfika av matigare slag
  • Eftermiddagsfika med något sött
  • Lunch inkl måltidsdryck & kaffe/te
  • Tillgång till projektor, wifi och whiteboard
  • Snacks, frukt, kaffe & vatten hela dagen

 

Pris heldag: från 595 kr + moms/person

Förslag på aktiviteter under din konferens i Skåne

Vill du kombinera med en härlig utomhusaktivitet uppe bland trädkronorna under konferensen tipsar vi om vår granne, höghöjdsbanan och klätterparken Multilevel Zipline. Föredrar ni lugnare aktiviteter samarbetar vi även med Urban Balance Club som bland annat erbjuder guidade, avkopplande turer, så kallade skogsbad, för grupper om minst 10. Letar du efter något enklare så passerar dessutom Skåneleden precis här förbi och vi packar naturligtvis gärna konferensfikat i korgar som ni kan ta med på en liten vandring längs leden. Många av våra konferensgäster passar också på att sträcka på benen efter lunchen och gör en kortare tur längs vår egen lilla skogsslinga om ca 400 meter. Här finns även en liten tipsrunda med QR-koder som man enkelt skannar med mobilen.

Konferensförfrågan

Konferensförfrågan