GDPR

Den 25 maj 2018 fick vi, Sverige och hela EU en ny lag, GDPR, allmän dataskyddsförordning. Den ersätter den gamla lagen PUL, personuppgiftslagen.

Genom att acceptera våra villkor samtycker du till att vi lagrar dina personuppgifter i vårt bokningssystem Sirvoy. Du har rätt att få tillgång till personuppgifter som vi lagrar, det vill säga datum som kan användas för att identifiera dig som person, eller begära att den raderas. Icke-personlig information om bokningar och försäljning ingår inte då denna information anses vara en affärshemlighet.

När du gör en bokning hos Rallarhustruns veranda & logi behöver vi viss information om dig/er för att kunna hantera och garantera bokningen. Om du vill ta emot erbjudanden och nyhetsbrev kan du registrera dig för att göra det och avsluta prenumerationen när som helst.

Vi förbehåller oss rätten att dela dina uppgifter med en underleverantör, t.ex. aktivitetsarrangör, när det behövs för att ge dig bästa möjliga service, eller om det inte finns särskilda skäl, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär information.

Rallarhustruns veranda & logi sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppnå de syften som beskrivs i denna policy. Om du avregistrerar dig från våra tjänster kommer vi att radera dina personuppgifter så snart vi kan. Om du har några frågor angående vår hantering av personuppgifter, tveka inte att kontakta hello@rallarhustruns.se