Bokningsvillkor

Bokning och avbokning

Avbokning av enskilda rum och enstaka nätter är möjlig med full återbetalning fram till 24 timmar innan ankomst. För gruppbokningar (mer än 5 rum) gäller särskilda avbokningsvillkor. För paketet ‘Julbord med övernattning’ är avbokning möjlig fram till 3 veckor före ankomst.

Åldersgränser

För att boka ett rum måste du vara minst 18 år.

Ankomst och avresa

Vi har självincheckning vilket betyder att du kan checka in när du vill från klockan 15. Under ankomstdagen skickar vi ut rumsnummer och incheckningsinstruktioner. Utcheckning senast klockan 11.

Rökning

Våra rum är rökfria och rökning är heller inte tillåtet vid entréer eller liknande där rök kan störa andra gäster. Om en gäst bryter mot rökförbudet har hotellet/vandrarhemmet rätt att kräva kompensation för de eventuella kostnader som uppstår, till exempel om röken utlöser vårt känsliga brandlarm eller på annat sätt orsakar oangelägenhet. Rökning är endast tillåtet på utsedd plats, vår “smoker’s corner” på gräsytan nedanför parkeringen.

Husdjur

Hundar och katter är tillåtna i vissa av våra hotell och vandrarhemsrum. Om du vill ta med dig ditt husdjur ber vi dig informera om detta vid bokning. Det tillkommer en avgift på 150kr per husdjur och vistelse. Max 1 stor eller 2 mindre hundar per rum.

Säkerhet

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer på utrymningskartan som sitter på väggen vid sidan av din rumsdörr. Rökning är strikt förbjuden i och i anslutning till våra byggnader. Ett utrymningslarm för hotellbyggnaden finns placerat på kortsidan av huset, mot parkeringen.